29.4.09

Kαλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο ....καινούργιος Πάσχας!!

Χρόνια πολλά σε όλους καμάρια! με κάθε ευτυχία και πάντα καλή διάθεση!!

Ποιος είπε ότι ο Σύλλογος δεν έχει δράση όλο αυτό το χειμώνα... :-)
Ας υπάρξει πλέον και μία αληθινή φωνή σε αυτό το ...ριμαδοblog.
Λοιπόν, το περιοδικάκι μας, η Αγκίδα τεύχος 2 - 3 (...πουλάκια κάθονται) είναι υπό κατασκευή και ετοιμάζετε πυρετωδώς (δηλαδή δεν έχει γίνει τίποτα) το Ημερολόγιο του ...2009 είναι σχεδόν έτοιμο!!!!! (αυτό το καθυστερήσαμε λίγο, αλλά έτσι κι αλλιώς "χρόνος δεν υπάρχει") Οι συναντήσεις συνεχίζουν κανονικότατα ... (αραιώσαν λίγο είναι αλήθεια, αλλά τι σου είναι 6 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα...). Τα περισσότερα μέλη του Συλλόγου Νέων, δεν είναι καν πια νέοι... (αλλά τι σου είναι μία νεότητα μπροστά στην αιώνια ...νεότητα). Τα γέλια κόπασαν λίγο, η αλήθεια είναι, στην Βουλαροκτόνου 40 και στα τριγύρω μεζεδοπωλεία, έχει κάνει κατάληψη η γαλήνη.
Ο Πρόεδρος δεν υπήρξε ποτέ! Ο Γενικός Γραμματέας πήρε την Σφραγίδα και έφυγε... Όσο για τον ταμία ... παίζει να τον κυνηγάνε οι τράπεζες για τα χρέη του Συλλόγου...(δε λες καλά που δεν είχε λεφτά ο Σύλλογος, θα τον κυνηγούσαν τα μέλη...)
Αλλά τι να σου κάνουν κι αυτοί? παρέλαβαν Χάος!

Πέρα από τη πλάκα έρχονται και εκλογές...! (χαχα) και ευρωεκλογές μη σου πώ...
Και αν είναι ν' αλλάξει κάτι αυτή την κατάσταση, αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την διαδικασία των εκλογών - για να παραμείνει με την σειρά της, ίδια)!
Ευθυμήσαμε και σήμερα! :-)

Κοιτώντας λίγο προς τα πίσω νοιώθω σαν κάτι να χάσαμε στην πορεία
...Αλήθεια τι χάσαμε?
Τι είχαμε, τι χάσαμε... Ίσως μου πει κάποιος.
Δεκτό!
Ίσως κάποιοι από μας όμως να αποκτήσαμε ένα δέσιμο μεταξύ μας, που χαμένο δεν πάει... Ελπίζω να ήταν απλά μια περίοδο χειμερίας νάρκης... (Εμείς κι οι αρκούδες ένα πράγμα...) Στο χέρι μας είναι να ξανανθίσουμε τώρα την άνοιξη (Εμείς και τα χελιδόνια δύο πράγματα...)
{-γιατί καλέ ανθίζουν τα χελιδόνια?
- ... "κελαηδήστε ωραίες μου τουλίπες κελαηδήστε!!" }

Και για το τέλος λίγο άρωμα από Μαστοροχώρια από τις 2 τελευταίες γιορτές (ήταν και ...κοντά κοντά οι άτιμες), και οι ευχές τους είχαν τζακ πότ και μας ήρθαν όλες μαζεμένες...



Οι κερασιές ανθίσμένες στα Μαστοροχώρια τις ημέρες του Πάσχα.



και ένα ...αυτοστολισμένο έλατο αγνατεύει το Γράμμο τις γιoρτινές μέρες των Χριστουγέννων

1 σχόλιο:

Glavkos είπε...

Δείτε και το νέο site για τους Χιονιάδες στο www.chioniades.gr