30.8.07

Μια σχεδόν τυπική συνάντηση & ένα ...σχεδόν οργανωµένο Party΄

Μια απλή συνάντηση µετατράπηκε σαν από µηχανής θεός σε γλέντι µέχρι το πρωί, έτσι απλά, χωρίς συνταγή και πολλά µπλα µπλά. Η ευτυχής συγκυρία να συµπέσει η συνάντηση µας για να συζητήσουµε τα του Συλλόγου µε το πάρτυ µίας φίλης (Εβίνα thanks!!!) και µερικά τηλέφωνα της τελευταίας στιγµής µε πρόσχαρη και κεφάτη ανταπόκριση.
Σαν σκηνή βγαλµένη από παραδοσιακό γάµο βγάλαµε τον ...γαµπρό (την οχλαγωγία ήθελα να πω) µε τα κλαρίνα από το σπίτι της Εβίνας και την µεταφέραµε στους δρόµους των Εξαρχείων κλείνοντας και κανα δυό (...µολώτωφ δεν ρίξαµε). Η σχεδόν πορεία µας κατέληξε στο πέτρινο θεατράκι στο λόφο του Στρέφη. Τραγουδήσαµε όλοι ΜΑΖΙ από «Τα ξεχωρίσµατα» µέχρι το «Κρασί µ’ σε πίνω για καλό». Κι αντί για τον τοίχο πέσαµε σε νιρβάνα, ανατριχιάσαµε, µπορεί να µας ξέφυγε και κάνα δάκρυ.
Όσον αφορά το προαναγγελθέν πάρτυ (βλ. Αγκίδα, Τεύχος 0, ...εδάφιο 2, σα κάτ’). Σκεφτήκαµε ότι το αναπάντεχο γλέντι ήταν ωραίο, αλλά αν το ζούσαµε όλοι µαζί θα ήταν ευτυχία!!
Ραντεβού στο µαγαζί «σπίρτο» Τζαβέλα 9 (κάθετη στην Εµµανουήλ Μπενάκη), Εξάρχεια, στις 21 Σεπτεµβρίου 2007, ηµέρα Παρασκευή. Θα είµαστε εκεί από νωρίς για καφεδάκι (πχ. 8:00) και κατά τις 10:00 – 11:00 θα αρχίσουν τα …event (όργανα στην “καθαρεύουσα”)
Ελάτε να γνωριστούµε, να χορέψουµε, να νοσταλγήσουµε.
(είχε γραφτεί στην Αγκίδα 0,5 για το πάρτυ που έγινε 21/9/2007)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To videaki me ta ipirotika pou akougontai stis tsimentenies geitonies tis Athinas einai kati parapano apo sygkinitiko, eksairetiko k anepanalipto!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=w_Coysw7YC0

o eksairetikos Roberto en drasei se gamo ston pyrgo Konitsas....